Chestionar Satisfacție

Affidea Constanţa

Centrul Affidea CONSTANŢA

 

Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil.

Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat.

 

Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A.

 

Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial.

Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Affidea România este certificată ISO 9001:2015 pentru toate centrele sale.

 

Clinica Affidea Constanta se află în proces de acreditare pentru serviciile de Spitalizare de Zi.

 

 

Centrul Affidea Constanţa se găseşte pe bulevardul Tomis, nr. 141A, în incinta curţii spitalului judeţean Constanţa.

 

*Dorim să subliniem faptul că toate cheltuielile de transport ale pacienților și aparținătorilor sunt în sarcina acestora, indiferent din ce localitate vin în clinicile noastre și dacă pentru efectuarea investigațiilor sunt necesare mai multe drumuri. 

Centrul de Diagnostic si Tratament Affidea Constanţa se află în imediata vecinătate a Spitalului Judeţean Constanţa. </p>
Centrul dispune de parcare proprie precum şi de facilităţi de acces pentru persoanele cu dizabilităţi.

 

Centrul de Diagnostic si Tratament Affidea Constanţa se află în imediata vecinătate a Spitalului Judeţean Constanţa. Accesul se poate realiza şi cu ajutorul mijloacelor de transport local ce deservesc zona Spitalului Judeţean Constanţa. De la Gara Constanța se poate ajunge cu autobuzul 40, 42 sau 43 până la stația Capitol.

Centrul de Diagnostic si Tratament Affidea Constanţa se află în imediata vecinătate a Spitalului Judeţean Constanţa. Accesul se poate realiza şi cu ajutorul mijloacelor de transport local ce deservesc zona Spitalului Judeţean Constanţa. Pentru acces se pot folosi microbuzele 302 sau 304 până la intersecţia Capitol şi apoi pe jos circa 100 m.

Solicitare Programare
Program
Luni 8:00-20:00
Marţi 8:00-20:00
Miercuri 8:00-20:00
Joi 8:00-20:00
Vineri 8:00-20:00
Sâmbătă închis
Duminică închis
Contact

Pentru programări în centrele Affidea ne puteți contacta la numerele de telefon de mai jos, ne puteți scrie pe adresa de email a centrului, puteți folosi modulul de programări online de pe site-ul nostru pentru a face o solicitare de programare sau puteți face programarea direct la recepția clinicii noastre.

Telefon:
+0241.613.000

Fax:
0241.552.552

Adresa:
Bd Tomis, nr. 141A,
RO-900591 Constanta

e-Mail:
constanta@affidea.com
www.affidea.ro

 

 

Distance