Chestionar Satisfacție

Affidea Focşani

Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament -

Affidea FOCŞANI

 

Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Focşani a fost deschis publicului în martie 2009 şi oferă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate pacienţilor din întreaga ţară, fie provenind din randul asiguraţilor sistemului naţional de asigurări de sănătate, fie din mediul privat. Centrul oferă servicii medicale în ambulatoriu, în principal pentru pacienţii din judeţul Vrancea şi din zonele şi judeţele învecinate.

 

Centrul Affidea Focsani este situat în vecinatatea Oborului Focşaniului, pe Şoseaua Vrancei, nr. 10b.

 

Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial.

Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Affidea România este certificată ISO 9001:2015 pentru toate centrele sale.

Cum se poate ajunge la Centrul Affidea Focşani:

 

*Dorim să subliniem faptul că toate cheltuielile de transport ale pacienților și aparținătorilor sunt în sarcina acestora, indiferent din ce localitate vin în clinicile noastre și dacă pentru efectuarea investigațiilor sunt necesare mai multe drumuri. 

 

Centrul Affidea Focşani se găseşte pe şos. Vrancei, nr.10B. Este situat în Obor în prelungirea bulevardului Independenţei.

Situat în vecinatatea Autogării din Focşani, face accesul mai usor al pacientilor din judet, programarile tarzii nemaifiind o problema a transportului.

Parking

Centrul Affidea dispune de parcare în fata si lateral. Accesul persoanelor cu dizabilităţi motorii este asigurat prin rampa de acces.

Centrul Affidea Focşani se găseşte pe şos. Vrancei, nr.10B. Este situat în Obor în prelungirea bulevardului Independenţei. 

Situat în vecinatatea Autogarii din Focşani, face accesul mai uşor al pacienţilor din judeţ, programările târzii nemaifiind o problemă a transportului. 

Traseul autobezelor 3, 4 , 7 , 10 ce traversează orasul prin toate punctele cardinale, are staţie şi în Obor ceea ce înseamnă că pentru pacient deplasarea către Centrul Focşani nu este o problemă fiind uşor de localizat( langa talcioc ).

Solicitare Programare
Program
Luni 8:00-20:00
Marţi 8:00-20:00
Miercuri 8:00-20:00
Joi 8:00-20:00
Vineri 8:00-20:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
Contact

Pentru programări în centrele Affidea ne puteți contacta la numerele de telefon de mai jos, ne puteți scrie pe adresa de email a centrului, puteți folosi modulul de programări online de pe site-ul nostru pentru a face o solicitare de programare sau puteți face programarea direct la recepția clinicii noastre.

Telefon:
+0237.231.350
+0372.733.997
Fax:
+0237.231.350

Adresa:
Şoseaua Vrancei nr. 10b,
RO-620063 FOCŞANI

e-Mail:
focsani@affidea.com

www.affidea.ro

 

 

Distance