Chestionar Satisfacție

Affidea Mangalia

Centrul de Diagnostic Imagistic - Affidea Mangalia

 

Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Mangalia a fost înfiintat în iunie 2015, oferind servicii de diagnostic imagistic (Tomografie Computerizată) pacienţilor asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, cat şi pacienţilor în regim privat din judeţul Constanţa.

 

Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial.

Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de faptul că sănătatea e mai importantă decât toate.

 

Centrul Affidea Mangalia se găseşte pe str. Rozelor nr.2, cladirea Pavilion B.

 

*Dorim să subliniem faptul că toate cheltuielile de transport ale pacienților și aparținătorilor sunt în sarcina acestora, indiferent din ce localitate vin în clinicile noastre și dacă pentru efectuarea investigațiilor sunt necesare mai multe drumuri. 

Centrul Affidea Medgidia se alflă în incinta Spitalului Municipal Mangalia.

Solicitare Programare
Program
Luni 8:00-16:00
Marţi 8:00-16:00
Miercuri 8:00-16:00
Joi 8:00-16:00
Vineri 8:00-16:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
Contact

Pentru programări în centrele Affidea ne puteți contacta la numerele de telefon de mai jos, ne puteți scrie pe adresa de email a centrului sau puteți folosi modulul de programări online de pe site-ul nostru pentru a face o solicitare de programare.

Telefon:
+0341.220.220

Fax:
+0341.220.221

Adresa:
Str. Rozelor nr.2

e-Mail:
mangalia@affidea.com

www.affidea.ro

 

 

Distance