Chestionar Satisfacție

Affidea Timișoara

Centrul PET/CT - Affidea TIMIȘOARA

 

Affidea România a deschis, în Timișoara, centrul specializat în investigatia PET/CT pentru diagnosticarea incipientă, localizarea, stadializarea și evaluarea eficienței conduitei terapeutice în afecțiunile oncologice, devenind primul centru de acest tip din județul Timiș care va deservi pacienții din întreaga zonă de Vest a României.

Investigatia PET/CT poate fi efectuata in regim de decontare prin CAS, conform criterilor stabilite de catre Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Sanatate.

Puteti afla aici mai multe informatii despre Bugetul alocat de catre CAS Timis centrului Affidea Timisoara pentru efectuarea investigatiei PET/CT.

Centrul dispune de un echipament inovator PET/CTcea mai modernă tehnologie medicală de diagnosticare precisă şi precoce a cancerului, ce poate detecta schimbări morfologice cu 6 până la 12 luni înainte ca acestea să poată fi detectate la nivel anatomic prin investigaţii tradiţionale, precum Rezonanţa Magnetică Nucleară sau Tomografie Computerizată.

Investigaţiile PET/CT sunt simplu de executat, neinvazive, complet nedureroase şi rapide, oferindu-le medicilor informaţii esenţiale despre starea de sănătate a pacienţilor, ceea ce le permite să detecteze şi să diagnosticheze bolile în faza incipientă, astfel încât să poate recomanda tratamentul adecvat.

Ne dorim ca pacienţii noştri să beneficieze de cele mai performante servicii medicale, de aceea, la efectuarea investigaţiei PET-CT, participă o echipă multidisciplinară formată din 5 specialişti: medic radiolog, medic de medicină nucleară, fizician, operator şi asistent medical.

 

În prezent, din echipa medicală a centrului Affidea Timisoara fac parte: 

  • Conf. Dr. Daniel Claudiu Malița, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală
  • Dr. Agneta Pusztai, Medic Primar Medicină Nucleară

 

 

Centrul Affidea Timișoara este situat pe Bd Eroilor de la Tisa, nr. 42 (lângă fosta fabrică Guban).

 

Intrarea în parcarea privată a clinicii se poate face prin Bd. Ștefan cel Mare, imediat după semaforul de la intersecția cu Bd Eroilor de la Tisa, dacă veniți cu mașina personală pentru a intra în parcarea centrului, sau prin Bd Eroilor de la Tisa, pe la intrarea principală.

Cum se poate ajunge la centrul Affidea Timișoara:

 

*Dorim să subliniem faptul că toate cheltuielile de transport ale pacienților și aparținătorilor sunt în sarcina acestora, indiferent din ce localitate vin în clinicile noastre și dacă pentru efectuarea investigațiilor sunt necesare mai multe drumuri. 

Centrul este situat în apropierea intersecției Bulevardului Eroilor de la Tisa cu Calea Buziașului (lângă fosta fabrică Guban). Intrarea se poate face atât prin Calea Buziașului, imediat după semaforul de la intersecția cu Bd. Eroilor de la Tisa, dacă veniți cu mașina personală, cât și prin Bd. Eroilor de la Tisa, pe la intrarea principală.

Centrul este situat în apropierea intersecției Bulevardului Eroilor de la Tisa cu Calea Buziașului (lângă fosta fabrică Guban). Intrarea se poate face atât prin Calea Buziașului, imediat după semaforul de la intersecția cu Bd. Eroilor de la Tisa, dacă veniți cu mașina personală, cât și prin Bd. Eroilor de la Tisa, pe la intrarea principală.

Solicitare Programare
Program
Luni 14:30-20:00
Marţi 14:30-20:00
Miercuri 14:30-20:00
Joi 14:30-20:00
Vineri 14:30-20:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
Contact

Pentru programări în centrele Affidea ne puteți contacta la numerele de telefon de mai jos, ne puteți scrie pe adresa de email a centrului sau puteți folosi modulul de programări online de pe site-ul nostru pentru a face o solicitare de programare.

Telefon:
0728.727.537

Fax:
+0356.228.011

Adresa:
Bd. Eroilor de la Tisa nr. 42,
RO-300562 TIMIȘOARA

e-Mail:
timisoara@affidea.com

www.affidea.ro

 

 

Distance