Chestionar Satisfacție

Accesul Mass Media in centrele Retelei Affidea Romania

PRINCIPII GENERALE

  • Reprezentantii mass-media pot intra in interiorul centrului in vederea filmarii sau fotografierii doar cu acordul scris al companiei, in urma unei solicitari scrise si pe baza unei programari anterioare.
  • Reprezentantii mass-media pot intra in incinta centrului doar insotiti in permanenta de un reprezentant Affidea din cadrul departamentului Marketing si Comunicare sau a Managerului de Centru, dupa caz, si, daco se considera necesar, si a Directorului Medical si/ sau General.
  • Reprezentantii mass-media care prezinta informatii audio/video din interiorul centrelor apartinand Grupului Affidea au obligatia de a asigura informarea obiectiva a publicului prin prezentarea corecta a faptelor relatate.

CONTACTAREA CENTRELOR DE CATRE REPREZENTANTU MASS-MEDIA

  • Delegatii mass-media au obligatia de a se prezenta la receptia centrului medical pentru identificare, prezentand cartea de identitate si legitimatia de serviciu.
  • Personalul receptiei va pune la dispozitia jurnalistilor prezenti Formularul de Acces al Mass Media in centrele retelei Affidea Romania, pentru completare si semnare.
  • Reprezentantilor mass-media le este permis sa înregistreze imagini (filmate sau fotografiate) in centrele Affidea doar insotiti pe tot parcursul vizitei.

ACORDAREA INTERVIURILOR IN CADRUL CENTRELOR

  • Reprezentantii mass-media nu pot fotografia sau filma pacientii din centrul medical fora acordul in scris al acestora.
  • Reprezentantii mass-media nu au acces în zonele interzise publicului, daco nu au primit acordul conducerii centrului.

INREGISTRAREA VIDEO/AUDIO CU CAMERA ASCUNSA

  • Reprezentantii mass-media care vor obtine şi utiliza informatii din cadrul centrului folosind mijloace de înregistrare video/audio ascunse se fac raspunzatori pentru faptele lor şi vor suporta consecintele. Utilizarea mijloacelor de înregistrare audio/video ascunse va atrage interzirea accesului acelor reprezentanti mass-media în cadrul centrelor din Grupul Affidea cu alte ocazii.
  • În cazul în care un pacient reclama ulterior existenta unor înregistrari audio/video cu camera ascunsa, fora a avea acordul scris al acestora, reprezentantul mass-media în cauza se face raspunzator de situatia creata.

Accesati aici Formularul privind Accesul Mass-Media in centrele retelei Affidea Romania

Solicitare Programare
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.
 

Distance