Chestionar Satisfacție

Acord programari On-Line

Acord Programare On-line

 

INTRODUCERE

Bine aţi venit pe pagina Affidea Romania dedicată solicitarii de rezervări/ programări on-line.

Termenii şi condiţiile acestui Acord de rezervare on-line, împreună cu informaţiile care apar în fomular şi Termenii de utilizare ai Website-ului de faţă reprezintă un acord cu caracter obligatoriu, legal, încheiat între dumneavoastră şi Affidea Romania.
În plus faţă de aceşti Termeni, sunteti de acord că atunci când faceti o rezervare prin acest Serviciu, să fiţi fi supus regulilor aplicabile ale Serviciului de faţă, care pot fi postate din timp în timp de pe acest site sau care pot fi transmise de Affidea, de exemplu, prin e-mail sau prin poştă către Departamentul de Cercetare, Marketing şi Vânzări ai deţinătorului acestui site, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, în vigoare.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii de mai jos înainte de a face rezervarea dumneavoastră. În cazul în care aveţi întrebări referitoare la aceste Condiţii, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de servicii pentru clienţi la telefon: +40 21 2224111, fax: +40 21 2224737 sau e-mail: office@affidea.com.

Vă rugăm să reţineţi că, prin solicitarea de rezervare a unei programări de pe acest site sunteţi de acord cu condiţiile stabilite aici şi sunteţi de acord cu procesarea informaţiilor dvs., inclusiv datele dumneavoastră personale (aflati aici despre Protecţia Datelor Personale la Affidea Romania) si cu Politica de confidenţialitate. În plus, ne garantati că toate datele furnizate de dvs. către noi sunt exacte, complete şi actualizate la zi.

Termenii de faţă pot fi actualizati periodic, fără o notificare prelabilă. Trebuie să verificaţi, prin urmare, această pagină în mod regulat să observaţi orice modificări ar putea aparea.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Siteul www.affidea.ro vă oferă posibilitatea de a face solicitari de rezervari/programari online pentru serviciile oferite de centrele Affidea Romania. Cu toate acestea Affidea nu garantează că, prin solicitarea de programare efectuată online veţi beneficia de serviciile solictate, exact la ora si ziua solicitată. Pentru confirmare, veti fi contactat telefonic pentru a stabili exact acest lucru.

ACORDUL între Dumneavoastra şi Affidea Romania.

Este un Acord cu caracter obligatoriu între dumneavoastră şi Affidea Romania, în deplină conformitate cu Termenii din acest capitol. Acest acord este valabil după ce aţi completat şi înaintat formularul de solicitare şi după ce Affidea a prelucrat şi a acceptat solicitarea dvs. Dacă cererea dumneavoastră pentru o programare este acceptată, Affidea va confirma cererea dvs. de rezervare/ programare printr-un e-mail şi/sau telefon sau SMS.

CONDIŢII:

Sunteţi de acord că acest serviciu vă este oferit numai pentru a vă ajuta să rezervaţi sau să va programaţi la o investigaţie/ consult/ serviciu şi, implicit, confirmaţi şi recunoaşteţi că:

- aveţi peste 18 ani şi aveti discernamantul şi capacitatea de a respecta aceşti termeni;

- programarea se va face în conformitate cu toţi termenii şi condiţiile prevăzute în site şi cu orice alte condiţii prezentate pe Site sau trimise prin e-mail sau prin poştă;

- incapacitatea dvs. de a vă conforma acestor Termeni sau încercarile repetate de a frauda site-ul, sub rezerva legislaţiei în vigoare, acordă dreptul Affidea a denunţa prezentul acord şi, în consecinţă, anularea rezervarii dumneavoastră precum şi faptul că ne motivează de a demara toate acţiunile prevăzute legal pentru a compensa pierderile pe care eventual ni le pricinuiesc acţiunile Dvs.;

- veti folosi site-ul doar pentru a face programari legitime; puteti fi contactat la numărul de telefon furnizat pe formularul de comanda pentru a confirma programarea dumneavoastră şi sunteţi de acord să fiţi contactat.

INSTRUCŢIUNI PENTRU A FACE O PROGRAMARE:

După ce aţi înregistrat datele dvs. on-line şi ati făcut o solicitare de programare pentru un serviciu oferit de Affidea Romania prin intermediul acestui site, vă vom trimite un e-mail sau veţi fi contactat SMS pentru confirmare. Aceasta nu implică aprioric o acceptare a cererii dumneavoastră pentru o programare. Pentru finalizarea solicitării Dvs. de programare, veti fi contactat telefonic.

Dacă vă decideţi să faceţi o programare, vi se poate cere să furnizati anumite informaţii cu caracter personal. Politica noastră de confidenţialitate  si Politica de Protectie a Datelor Personale descrie modul în care putem utiliza orice informaţie cu caracter personal pe care ni le furnizaţi. Prin furnizarea acestor informaţii, declaraţi şi garantaţi că sunt corecte, complete şi actuale.

ANULARE

Dacă v-aţi razgandit şi vreti sa renunţaţi la programare, puteţi face acest lucru în avans de data stabilită a investigaţiei, cu cel puţin 48 de ore înainte de data programării, printr-un telefon catre Recepţia centrului Affidea la care v-ati programat sau printr-o notificare scrisă adresată prin e-mail la office@affidea.com, în conformitate cu reglementările privind comerţul electronic.

PLÂNGERI

Dacă doriţi să ne acordati un feedback cu privire la experienţa dumneavoastră vis-a-vis de serviciile Affidea, sau aveti o plângere, vă rugăm să ne scrieti la adresa de email calitate@affidea.com

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Acest site şi serviciile de pe acest site sunt un instrument destinat a facilita comunicarea dintre Affidea România şi acei utilizatori care doresc să apeleze la un sistem online.

Cu toate că au fost luate toate măsurile pentru a ne asigura că informaţiile conţinute pe acest site sunt corecte şi actualizate, Affidea România nu poate fi considerată responsabilă pentru orice inexactităţi conţinute de acesta. 

Nici Affidea România, prin oricare dintre filialele sale, nici unul dintre colaboratorii, furnizorii de servicii terţi sau alţi furnizori nu garantează faptul că acest site sau o parte din el, sau orice altă funcţie/ aplicaţie continute in acest site vor fi functionale neîntrerupt sau fără erori, că defectele vor fi corectate, sau că site-ul sau serverele care asigură functionarea site-ului sunt lipsite de viruşi sau alte componente software dăunătoare.

Deşi acest site este accesibil în toată lumea, nu toate produsele sau serviciile cu referire în acesta sunt disponibile tuturor persoanelor sau în toate locaţiile geografice. Affidea România îşi rezervă dreptul de a limita, la discreţia sa, furnizarea şi cantitatea oricărui produs sau serviciu oriicărei persoane sau zone geografice daca doreşte acest lucru. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu efectuate în sau prin intermediul acestui site sunt nule acolo unde aestea sunt interzise din varii motive.

Vă rugăm să reţineţi că nici un sfat sau informaţie, obtinute de dumneavoastra prin intermediul acestui site nu vă va asigura o garanţie, dacă nu sunt expres prevăzute în aceste Condiţii.

Acest fapt nu afectează răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală care rezultă din neglijenţă, nici răspunderea noastră pentru fraudă sau înşelăciune frauduloasă, nici orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legea aplicabilă. Aceste conditii legale se aplică în cea mai mare măsură permisă de lege.

Ati înţeles în mod expres şi sunteţi de acord că, nu vom fi raspunzatori pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, daune speciale, exemplare sau punitive, sau orice alte daune de orice fel, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderea de profit, bunavoinţă, utilizare, date sau alte pierderi intangibile (chiar dacă am fost informaţi de posibilitatea unor astfel de daune), care rezultă din:

- utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;
- utilizarea de orice conţinut sau alte materiale de pe site sau orice site web sau site-uri legate de Site-ul Affidea;
- costul de achiziţie de bunuri şi de servicii substitut rezultate din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinuţe sau mesaje primite sau tranzacţii făcute prin sau de pe acest site;
- acces neautorizat la, sau alterarea transmisiilor sau datelor.

DIVERSE

Termenii de faţă (incluzând Politica de Confidenţialitate si Protectia Datelor Personale şi, dacă este cazul, Conditiile generale de utilizare) constituie întregul acord între dumneavoastră şi Affidea România şi reglementează programarea dvs. prin intermediul acestui site, înlocuind orice acorduri anterioare existente dintre dvs. şi Affidea România.

Imposibilitatea Affidea România de a-şi exercita sau de a-şi executa orice drept sau prevedere conform Termenilor de mai sus nu constituie o renunţare la dreptul sau la prevederea respectivă.

Dacă orice prevedere a acestor termeni este găsită de către o instanţă de jurisdicţie competentă a fi incorecte, părţile sunt de acord că instanţa ar trebui să pună la dispoziţia părţilor intenţiile aşa cum se reflectă în aceşti Termeni şi celelalte prevederi ale acestor Termeni.

Acesti Termeni se interpretează în conformitate cu legile din Romania. În cazul unui litigiu sau cerere asociată cu aceşti termeni şi condiţii, dispută sau revendicare acestea vor fi supuse jurisdicţiei exclusive a instanţelor autorizate din România.

un diagnostic de incredere
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.