Chestionar Satisfacție

Conditii utilizare

TERMENI ŞI CONDIŢII

 

ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ

Utilizând şi/sau vizitând acest site (inclusiv conţinutul disponibil în parte sau în întreg prin intermediul acestui site) ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITEULUI www.affidea.ro. ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETATI UTILIZAREA SITE-ULUI/ URILOR MENŢIONATE.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI, SĂ VĂ ÎNSUŞIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII DE FAŢĂ ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE ÎN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE AFIRMĂ FĂRĂ ECHIVOC CĂ SUNTEŢI TOTAL DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE MENŢIONATE.

Prin acceptarea condiţiilor afirmaţi fie că aveti peste 18 ani, fie că sunteţi minor cu vârsta de cel putin 13 ani şi aveţi consimţământul părintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta condiţiile de utilizare. 

De asemenea, afirmaţi că sunteţi în măsură şi competent să înţelegeţi termenii, condiţiile, obligaţiile, afirmaţiile, reprezentările şi garanţiile stabilite mai jos şi să le respectaţi.

DACĂ AVEŢI VÂRSTĂ MAI MICĂ DE 13 ANI, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETAŢI UTILIZAREA SITE-ULUI www.affidea.ro 

Termenii si Condiţii de utilizare de faţă sunt aplicabili site-ului www.affidea.ro găzduit de compania Grupul Affidea.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească Termenii şi Condițiile prezentate în cele ce urmează şi va trebui să le accepte fără limitări sau rezerve. Affidea ROMÂNIA îşi rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga şi/sau retrage în parte sau în întregime Termenii şi Condițiile sau conţinut de pe site-urile mai sus menţionate.


Utilizatorul confirmă că a citit şi a acceptat aceşti Termeni şi Condiţii în totalitate. În cazul în care nu sunteţi de acord, vă rugam să încetaţi utilizarea acestui site.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Affidea ROMANIA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul site-ului www.affidea.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea obţinută anterior în scris de la reprezentanţii legali ai Affidea ROMANIA.

 

Garantii şi limitări

  • Tot ceea ce ţine de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil şi fără o altă garanţie.
  • www.affidea.ro nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte acest site precum şi materialele oferite inclusiv, dar fără limitare, funcţionarea, informarea, conţinutul, materialele sau produsele oferite pe site.
  • Affidea ROMANIA nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
  • Affidea ROMANIA îşi rezervă dreptul ca oricând şi în orice moment să schimbe în parte sau în întreg conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără notificare prealabilă a utilizatorilor.
  • Affidea ROMANIA nu oferă nici o garanţie în ceea ce priveşte condiţiile de comunicaţii ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.
  • Affidea ROMANIA îşi rezervă dreptul de a suspenda sau desfiinţa acest site fără notificare prealabilă a utilizatorilor.
  • Affidea ROMANIA nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor şi acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii îşi vor asuma în mod irevocabil şi necondiţionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 

Condiţii comerciale
Affidea ROMANIA îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele din site în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la serviciul oferit.

 

Obligaţiile Affidea

  • Affidea ROMANIA şi furnizorii săi nu îşi asumă raspunderea pentru nici o pierdere de date sau de informaţii rezultate din întârzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Affidea ROMANIA, al furnizorilor săi, sau prin erori de omisiune din partea utilizatorului.
  • Affidea ROMANIA şi furnizorii săi exclud orice sugestie sau garanţie că:

a. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori

b. eventualele defecte vor fi corectate
c. serviciul sau serverul care îl pune la dispoziţia utilizatorilor este lipsit de viruşi informatici sau alte componente software care ar putea dăuna utilizatorilor şi nu pot fi responsabili de vreo acţiune pe care o întreprinde utilizatorul pe baza respectivelor informaţii sau a serviciului în sine.

În nici o circumstanţă Affidea ROMANIA nu poate fi responsabilă pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din/sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanţă a serviciului, a acestui site web sau site-uri web în legatură cu acesta.

 

Utilizare Improprie şi Răspunderi
1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obligă că:

a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
b. nu va permite vreunui terţ (şi nu îl va autoriza) să foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii Affidea ROMANIA pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

2. Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Affidea ROMANIA in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Affidea ROMANIA de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Affidea ROMANIA ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si Conditii.

 

Securitate

1. Clientul ia la cunostinta ca Affidea ROMANIA nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.
2. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Affidea ROMANIA va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

 

Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

1. Serviciul poate fi folosit de catre Client pentru a afla diferite informatii despre serviciile oferite de Affidea ROMANIA, diferite informatii afisate de catre Affidea ROMANIA pe WEB, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Clientul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca Affidea ROMANIA nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre Affidea ROMANIA a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
3. Affidea ROMANIA nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Affidea ROMANIA nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

 

Informatii personale
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu politica Affidea de Protectie a Datelor Personale.

 

Generalităţi

1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii - Affidea ROMANIA poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.affidea.ro Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
2. Forta Majora - Affidea ROMANIA nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Affidea ROMANIA nu este responsabila.
3. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Affidea ROMANIA. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Affidea ROMANIA nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
4. Confidentialitate - Affidea ROMANIA nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala.
Affidea ROMANIA nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

 

Utilizatorul acceptă să adere la aceşti Termeni şi Condiţii.
Utilizatorul confirmă ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implică acceptarea neconditionată a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare mai sus enunţaţi.

Solicitare Programare
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.
 

Distance