Chestionar Satisfacție

Downloads

Download

 

În vederea efectuării anumitor tipuri de investigaţii imagistice la Affidea România, pacientul este rugat să completeze un formular tipizat care este personalizat pentru fiecare tip de examinare.

Aceste formulare sunt disponibile pentru descărcare de pe siteul WEB al Affidea Romania. Pentru optimizarea timpului necesar investigaţiei Dumneavoastră, este de preferat ca să aduceti la data prezentării la Recepţia Pacienţilor, formularul deja completat si semnat. Pentru descărcare faceţi click pe prina opţiune de mai jos.

Pentru detalii cu privire la investigaţia ce urmaţi să o efectuaţi la Affidea România, puteţi descărca, de asemenea, informaţiile in referinţă de pe site-ul nostru, fie individual, fie întregul catalog.

» Pliante informative pentru pacienţi (conţin detalii referitoare la investigaţiile imagistice Affidea România)

un diagnostic de incredere
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.