Chestionar Satisfacție

Ergometrie

Ergometrie

Ergometria este o metodă de diagnosticare ce constă în efectuarea unei electrocardiograme (EKG) în condiţii de efort, permanent monitorizate de medicul specialist cardiolog, pentru a putea evidenţia afecţiuni ale cordului greu detectabile în condiţii de repaos.

Investigaţie disponibilă în reţeaua Affidea România în cadrul Centrelor medicale Affidea din:

Metodă cu largă aplicabilitate pentru diagnosticarea unei plaje extinse de afecţiuni cardio-vasculare.

Rezultatele măsurate şi obţinute în timp real permit diagnosticarea cu precizie sporită şi, implicit, realizarea unei scheme de tratament cu rată maximă de succes.

Pregătirea pacientului:

  • Este foarte important ca medicul specialist Affidea să fie informat cu privire la istoricul afecţiunii/ afecţiunilor pacientului şi cu privire la ultimele rezultate imagistice sau de laborator pe care le-a efectuat anterior investigaţiei.
  • Pacientul va fi consultat înaintea efectuării testului de efort de către medicul cardiolog.
  • Efectuarea examinării presupune şi completarea unui chestionar specific şi a Declarației de acord pentru examinare, în care sunt cuprinse şi informaţiile cu privire la riscurile examinării.
  • Se va proceda apoi la montarea senzorilor si conectarea la aparatul înregistrator.
  • Pacientul îşi va urma tratamentul medicamentos uzual, pe care îl are prescris de medicul său curant, fără întrerupere.
  • Investigaţia de ergometrie presupune doar înregistrarea parametrilor EKG pe perioada depunerii unui efort controlat, în prezenţa medicului cardiolog. Nu există nici o limitare cu privirea la activitatea curentă, impunerea unui regim alimentar specific, sau alte măsuri similare.

 

Solicitare programare:
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.