Chestionar Satisfacție

Ergometrie

Ergometrie

Ergometria este o metodă de diagnosticare ce constă în efectuarea unei electrocardiograme (EKG) în condiţii de efort, permanent monitorizate de medicul specialist cardiolog, pentru a putea evidenţia afecţiuni ale cordului greu detectabile în condiţii de repaos.

Investigaţie disponibilă în reţeaua Affidea România în cadrul Centrelor medicale Affidea din:

Metodă cu largă aplicabilitate pentru diagnosticarea unei plaje extinse de afecţiuni cardio-vasculare.

Rezultatele măsurate şi obţinute în timp real permit diagnosticarea cu precizie sporită şi, implicit, realizarea unei scheme de tratament cu rată maximă de succes.

Pregătirea pacientului:

  • Este foarte important ca medicul specialist Affidea să fie informat cu privire la istoricul afecţiunii/ afecţiunilor pacientului şi cu privire la ultimele rezultate imagistice sau de laborator pe care le-a efectuat anterior investigaţiei.
  • Pacientul va fi consultat înaintea efectuării testului de efort de către medicul cardiolog.
  • Efectuarea examinării presupune şi completarea unui chestionar specific şi a Declarației de acord pentru examinare, în care sunt cuprinse şi informaţiile cu privire la riscurile examinării.
  • Se va proceda apoi la montarea senzorilor si conectarea la aparatul înregistrator.
  • Pacientul îşi va urma tratamentul medicamentos uzual, pe care îl are prescris de medicul său curant, fără întrerupere.
  • Investigaţia de ergometrie presupune doar înregistrarea parametrilor EKG pe perioada depunerii unui efort controlat, în prezenţa medicului cardiolog. Nu există nici o limitare cu privirea la activitatea curentă, impunerea unui regim alimentar specific, sau alte măsuri similare.

 

Solicitare Programare
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.
 

Distance