Chestionar Satisfacție

Stiri

RMN multiparametric si scorul PI-RADS - diagnosticul precis al cancerului de prostata

RMN multiparametric si scorul PI-RADS -  diagnosticul precis al cancerului de prostata

Cancerul de prostată este cel mai frecvent cancer în rândul bărbaților și a doua cauză de deces prin cancer la bărbați, după cancerul de plămâni. Există un test care poate depista cu maximă precizie cancerul de prostată - RMN multiparametric și scorul PI-RADS.

SPECT/CT - Investigatie de inalta performanta, disponibila la Affidea Fundeni

SPECT/CT - Investigatie de inalta performanta, disponibila la Affidea Fundeni

Investigaţia SPECT/CT este o tehnică imagistică hibridă de medicină nucleară care utilizează radiofarmaceutice specifice pentru obținerea datelor funcționale despre un anumit organ sau țesut. Această metodă de investigare este una dintre cele mai utilizate în depistarea precoce a metastazelor osoase.

RMN FETAL, investigatie de inalta performanta disponibila la Affidea Fundeni

RMN FETAL, investigatie de inalta performanta disponibila la Affidea Fundeni

RMN-ul fetal este o tehnica imagistica de inalta performanta, neinvaziva, folosita pentru caracterizarea suplimentara a unor leziuni sau malformatii depistate ecografic.

Solicitare programare:
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.