În perioada 20 octombrie - 13 noiembrie 2015, în întreaga reţea Affidea România s-a desfășurat cea de-a șaptea etapă a Sondajului pivind Gradul de Satisfacţie al Pacienţilor nostri, event denumit generic PSS - Round 7.

Până la finalizarea acţiunii, în data de 13 noiembrie 2015, au fost invitaţi să îşi exprime opinia un număr important de pacienţi ce au folosit serviciile disponibile în clinicile nostre.

Eşantionul de intervievaţi a acoperit toate categoriile de servicii medicale oferite de Affidea Romania, pe întreg parcusul unei zile normale de lucru, în toată perioada de derulare a sondajului.

Sondajul a fost realizat pe baza unui chestionar standardizat conţinând un set de întrebări, ale căror răspunsuri să poată fi cuantificate.

Rezultatul acestei etape va fi comparat cu rezultatele celorlalte ediţii anterioare, iar concluziile studiului vor constitui elementele de plecare în sensul identificării problemelor ridicate de percepţia pacienţilor cu referire la calitatea serviciilor accesate şi satisfacţia resimţită în raport cu acestea şi implicit, măsurile de corectare a lor.

Protocolul de lucru a constat în completarea de către pacient a chestionarului înmânat la recepție, la momentul sosorii, și introducerea acestuia în urna special amenajată, la plecare. Toate răspunsurile şi datele oferite sunt şi rămân confidenţiale, pacientul având alegerea păstrării anonimatului, dacă aşa doreşte.

Şi prin această cale, Affidea România mulţumeşte pentru sprijinul acordat de toţi cei care au participat la acest sondaj şi, încă o dată, certifică faptul că opinia pacienţilor contează foarte mult pentru compania noastră, ea reprezentând modul cel mai direct de a primi şi evalua corect informaţiile referitoare la percepţia calităţii serviciilor oferite, prin prisma pacientului.

Puteti vedea rezultatele PSS VII aici.