Affidea Fundeni implineste 15 ani de activitate, dedicare si angajament profesionist pentru sanatatea pacientilor.

Cu aceasta ocazie, centrul nostru va ofera 15% DISCOUNT pentru o serie de investigatii si consultatii, doar in perioada 15 Noiembrie 2019 - 20 Decembrie 2019:


Rezonanta Magnetica (RMN)
CT (Computer Tomografie)
Scintigrafie (Gamma)
DXA
Mamografie cu tomosinteza
Ecografie
Ecocardiografie
Radiografie
Test efort


Consultatie Cardiologie
Consultatie Neurologie
Consultatie Gastroenterologie

*promotie valabila in perioada 15 Noiembrie 2019 - 20 Decembrie 2019


Centrul Affidea Fundeni - Bucuresti este cel mai mare centru de diagnostic imagistic de inalta performanta si medicina nucleara din Romania, dispune de o baza de echipamente medicale ultraperformante, de expertiza unei echipe medicale valoroase si suportul unui grup european cu 273 de clinici si prezenta in 16 tari - Affidea Group.

Centrul Affidea Fundeni a primit din partea Societatii Europene de Radiologie certificarea EuroSafe "5 Stele", ceea ce reprezinta o recunoastere a capacitatii de a oferi excelenta in domeniul radioprotectiei si sigurantei pacientilor. EuroSafe Imaging este o initiativa emblematica a Societatii Europene de Radiologie care promoveaza calitatea si siguranta in imagistica medicala.

Adresa Centrului Affidea Fundeni este Soseaua Fundeni nr. 258, Sector 2, Bucuresti. Pentru mai multe informatii despre servicii, programari si preturi ii puteti contacta pe colegii nostri la numerele de telefon 021.316.73.92 si 0372.716.056, sau la numarul de Call-Center 021.9338, si va vor sta, cu drag, la dispozitie cu informatiile necesare.