February 27, 2021

Mărțișor la Affidea Arad – Mamografie și Osteondensitometrie (Dexa) cu discount

De Mărțișor, Affidea îți oferă mamografie bilaterală 3D/tomosinteză cu discount de 15% și osteodensitometrie (Dexa 3 segmente) cu o reducere de 40%.

În luna Martie începe primăvara calendaristică, iar pe 8 Martie sărbătorim ziua femeii. Poate vei primi flori, mărțișoare, un cadou, poate o să-ți iei ceva ce-ți doreai de mult timp, sau te vei recompensa cu ceva simbolic, fiindcă e o perioadă în care la nivel internațional este ‚‚permis să te răsfeți’’.

Affidea s-a hotărât ca în acest an să declare Martie ca fiind Luna Informării Femeii. Ia-ți ce vrei tu (și în Affidea suntem multe femei, deci te-nțelegem)… dar fă ceva și cu informarea!

Nu ai un risc, nu ți s-a recomandat, sau nu vrei să faci o mamografie… ok dar măcar citește câteva detalii despre acestă investigație.

Mamografie bilaterală 3D/Tomosinteză cu discount de 15%

Affidea este singura clinică din Arad în care este disponibilă mamografia 3D cu tomosinteză.

Aceasta este o investigație în cazul căreia diagnosticarea este mult mai precisă, având o rată de detecție a cancerului mult mai mare. În plus, numărul de rezultate fals pozitive scade, ceea ce are impact atât asupra persoanelor care sunt diagnosticate corect și la timp (prin urmare putând începe tratamentul), cât și în ceea ce privește confortul psihologic al persoanelor care nu mai primesc un rezultat fals pozitiv.

Mai mult, mamografia 3D cu tomosinteză este mult mai eficientă în cazul pacientelor cu un țesut mamar ‘’mai dens’’. În cazul acestora, rata de rezultate fals pozitive este și mai mare la investigațiile clasice, dar nu și în cazul mamografiei 3D.

Dacă te hotărăști să te programezi până la sfârșitului lunii martie te așteptăm la mamografie bilaterală 3D/tomosinteză cu discount de 15%! Ce spui? Îți păstrăm un loc? 🙂

Osteodensitometrie (Dexa 3 segmente) cu o reducere de 40%

Osteodensitometria (DEXA sau DXA) este o investigație utilizată în diagnosticarea osteoporozei. Osteoporoza este o afecțiune din cauza căreia oasele pierd din densitate, devin poroase și, prin urmare, susceptibile fracturilor sau altor leziuni.

Cauza concretă care determină apariția osteoporozei nu este cunoscută, dar se presupune că ar fi legată de deficiența de calciu sau vitamina D. Această afecțiune nu are simptome perceptibile pentru pacient, prin urmare prezența ei nu se face simțită. Este mai frecventă în rândul femeilor din cauza unui aspect la care poate nu v-ați gândit: femeile, având o constituție mai delicată au și oase mai subțiri.

Ceea ce trebuie să luați în calcul este următorul aspect: contrar opiniei cum că osteoporoza apare odată cu înaintarea în vârstă, de fapt aceasta afecțiune poate să apară și la persoane tinere, cele mai expuse fiind femeile care au un ciclu menstrual neregulat.

Diagnosticarea concretă și corectă a osteoporozei indiferent de sex, sau vârstă se face prin măsurarea densității osoase, care este realizată cu ajutorul unei investigații ce poartă numele de osteodensitometrie sau analiză DEXA.

Ești femeie, ai o experiență de viață care s-a acumulat într-un număr de ani, despre care nu vom discuta, sau ai menstruație neregulată? Fă-ți o programare pentru DEXA!

Nu uita că nici osteoporoza nu înțeapă, nici DEXA nu înțeapă și nu măsoară vârsta, kilogramele, sau cât a costat în realitate ultima piesa vestimentară achiziționată.

*Oferta este valabilă în perioada 01.03.2021- 31.03.2021.

Îți poți face o programare pentru mamografie 3D cu tomosinteză sau osteondesitometrie în centrul Affidea Arad (str. Cornel Radu nr. 1, Arad), sunând la numărul 021 9338 sau completând formularul online.