July 1, 2015

RMN de ultimă generație în cadrul noului centru de imagistică Affidea Floreasca

Affidea România a inaugurat în luna iulie 2015 un centru de imagistică de înaltă performanță în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria în cadrul Policlinicii Floreasca din București.

Noul centru de imagistică Affidea este dotat cu un echipament inovator de Rezonanță Magnetică Nucleară de 1,5 Tesla, care înglobează tehnologii noi și idei ambițioase, combinând cu succes atât examinări de rutină, cât și aplicații clinice avansate. În plus, funcția „Ambient Experience” creează un mediu de examinare prietenos prin integrarea iluminatului dinamic, a sunetelor și a proiecțiilor, permițând pacienților să își personalizeze singuri camera de examinare, înconjurându-se astfel de o atmosferă relaxantă și calmă.

Noul aparat RMN din cadrul centrului de imagistica Floreasca a fost proiectat ținându-se cont de diversele nevoi ale pacienților, indiferent de vârstă sau condiție fizică, astfel încât aceștia să se poată simți comod pe durata investigației medicale.

De asemenea, suportul pentru pacient permite persoanelor cu o greutate de până la 250 kg să fie poziţionate şi ridicate confortabil. Totodată, înălţimea mesei pe care va sta pacientul în timpul investigației poate fi redusă rapid, oferind acces pentru pacienţii cu afecţiuni grave sau care nu pot fi trataţi în regim ambulatoriu.

Prin tehnologia de care dispune, sistemul RMN de 1,5 Tesla se diferențiază de alte sisteme de acest tip disponibile în România prin simplificarea şi accelerarea configurării scanării, optimizând considerabil timpul de examinare și oferind o experiență confortabilă pacientului.

Scopul parteneriatului este acela de a oferi pacienților servicii medicale complete, la cel mai înalt nivel, îmbinând calitatea profesională a personalului medical cu o infrastructură de diagnostic imagistic de ultimă generație si acoperind totodată o necesitate la nivelul pieței medicale din București.

Adresa noului centru de imagistică Affidea Floreasca este Str. Hatmanu Arbore nr 15-19, în cadrul Policlinicii Regina Maria Floreasca.